Ακολουθήστε με στο
Δημοσιεύσεις
Τυφλός καθηγητής μουσικής διδάσκει ταυτόχρονα σε 5 απομακρυσμένα χωριά!
3 Ιανουαρίου 2019
7270c70a54e2bf0c5b19cd627e6709c8_M

Αν και στα 16 του -όταν αγόρασε την πρώτη του κιθάρα- έχασε το φως του, δεν έχασε και την αγάπη του για τη μουσική. Αντίθετα, σπούδασε κι έγινε καθηγητής μουσικής. Ο Στέφανος Ευφραιμίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ διηγήθηκε την περιπέτεια που ζει.
Διορίστηκε αρχικά στην Αλεξανδρούπολη, μετά στο Διδυμότειχο και τώρα στην Ικαρία. Όμως, παρά την αγάπη του για τη δουλειά του και τα παιδιά, οι αποστάσεις για να καλύψει τις διδακτικές ώρες του είναι μία σκέτη Οδύσσεια.

Ο Στέφανος Ευφραιμίδης πρέπει να πηγαίνει σε πέντε συνολικά σχολεία, δύο εκ των οποίων στον Αγιο Κήρυκο, ένα στις Ράχες και δύο στον Εύδηλο.

«Είναι περίπου μία ώρα και πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο. Περνάς το βουνό. Υπάρχει ένα λεωφορείο εδώ, ιδιωτικό, αλλά το λεωφορείο αυτό έφευγε στις 8 το πρωί και επέστρεφε 1 το μέσημέρι. Συνεπώς, δεν προλάβαινα», σημείωσε.

Μία δεύτερη επιλογή για τη μετακίνησή του ήταν με ταξί, πληρώνοντας ο ίδιος τη μετακίνηση και στη συνέχεια θα του τα επέστρεφαν, ένα ποσό δηλαδή της τάξης των 120 ευρώ πήγαινε – έλα την ημέρα.
Τελικά, έπειτα από την κινητοποίηση της ΕΛΜΕ, ο καθηγητής ενημερώθηκε ότι στο εξής θα διδάσκει μόνο σε τρία σχολεία, που βρίσκονται κοντά του.

About author

apostolis giakoumelos

Διαβάστε Ακόμα

/ Άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν!

pexels-anna-shvets-4167561 (1)

Το ήξερες; Αν φοράς γυαλιά, έχεις μικρότερη πιθανότητα να κολλήσεις κορονοϊό

Read more
doctor-checks-patient-eyes-health-with-snellen-chart-glasses-eye-disease-eye-clinic-optical-eyewear-store-vector-illustration-graphic-design_4968-703

Οπτομέτρης – οφθαλμίατρος: Ποια είναι η διαφορά;

Read more
cute-funny-smiling-doctor-oculist-healthy-happy-eyeball_92289-796

Ξέρεις τι συμβαίνει στα μάτια σου καθώς μεγαλώνεις;

Read more

There are 0 comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *