Ακολουθήστε με στο
Δημοσιεύσεις
Τυφλός είδε ξανά μετά από ατύχημα
18 Φεβρουαρίου 2020
0_PAY-CEN-RunOverBlindMan-01

Θα πίστευε κανείς ότι πρόκειται για ένα από αυτά τα φανταστικά σενάρια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Κι όμως οι μεγάλες εφημερίδες διεθνώς αναφέρουν το περιστατικό και περιγράφουν όσα συνέβησαν με λεπτομέρειες. Ο Janusz Goraj, από την πολωνική πόλη Gorzow Wielkopolski, μετά από μία αλλεργική αντίδραση σε νεαρή ηλικία είχε χάσει την όρασή του από το δεξί του μάτι ενώ από το αριστερό μπορούσε να δει μόνο φώτα και σχήματα.

Το 2018, καθώς περνούσε τη διάβαση πεζών, ένα αυτοκίνητο έπεσε επάνω του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. «Έπεσα στο καπό του αυτοκινήτου, χτύπησα το κεφάλι μου και έπειτα γλίστρησα και έπεσα στο δρόμο» διηγείται ο ίδιος. Μετά το ατύχημά του, μεταφέρθηκε στο Ανεξάρτητο Δημόσιο Επαρχιακό Νοσοκομείο στη δυτική πολωνική περιοχή του Lubusz Voivodeship, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ισχίου. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Οι γιατροί αρχικά δεν ασχολήθηκαν με την όρασή του , αλλά με τους τραυματισμούς του.
«Όμως ενώ η ανάρρωσή του ήταν ταχεία, οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι και από τη βελτίωση που παρουσίασε η όρασή του», εξηγεί η εκπρόσωπος του νοσοκομείου. Ο Janusz μόλις ανάρρωσε άρχισε να εργάζεται ως φρουρός ασφαλείας στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε.

About author

apostolis giakoumelos

Διαβάστε Ακόμα

/ Άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν!

pexels-anna-shvets-4167561 (1)

Το ήξερες; Αν φοράς γυαλιά, έχεις μικρότερη πιθανότητα να κολλήσεις κορονοϊό

Θα πίστευε κανείς ότι πρόκε...

Read more
doctor-checks-patient-eyes-health-with-snellen-chart-glasses-eye-disease-eye-clinic-optical-eyewear-store-vector-illustration-graphic-design_4968-703

Οπτομέτρης – οφθαλμίατρος: Ποια είναι η διαφορά;

Θα πίστευε κανείς ότι πρόκε...

Read more
cute-funny-smiling-doctor-oculist-healthy-happy-eyeball_92289-796

Ξέρεις τι συμβαίνει στα μάτια σου καθώς μεγαλώνεις;

Θα πίστευε κανείς ότι πρόκε...

Read more

There are 0 comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *