Ακολουθήστε με στο
Δημοσιεύσεις
Έβγαλαν 4 μέλισσες από το μάτι της!
3 Μαΐου 2019

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Πριν λίγες ημέρες ένας γιατρός αφαίρεσε από το μάτι μιας 28χρονης από την Ταϊβάν, τέσσερις ζωντανές μέλισσες. Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό είδος μελισσών που ονομάζονται Halictidae και είναι γνωστές ως «μέλισσες του ιδρώτα». Έλκονται από τη μυρωδιά του και πλησιάζουν τους ανθρώπους. Επιπλέον, τους αρέσει να πίνουν δάκρυα εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε πρωτεΐνες, όπως αναφέρει το BBC σε δημοσίευμά του.

_106405177_bee2

Ο δρ. Hong Chi Ting δήλωσε στο βρετανικό Μέσο ότι σοκαρίστηκε όταν έβγαλε τις τέσσερις μέλισσες από το μάτι της 28χρονης, με μια ειδική λαβίδα τραβώντας τα πόδια τους. «Δεν μπορούσε να κλείσει εντελώς τα μάτια της. Κοίταξα με το μικροσκόπιο και παρατήρησα κάτι που έμοιαζε με πόδι εντόμου», δηλώνει ο γιατρός για τη στιγμή που η κοπέλα έφτασε στο νοσοκομείο. «Άρπαξα το πόδι και έβγαλα το πρώτο, μετά ένα ακόμη μετά κι άλλο κι άλλο. Ήταν ακόμη ζωντανές και οι τέσσερις», συμπληρώνει.
Η περιπέτεια της 28χρονης άρχισε όταν επισκέφτηκε τους τάφους συγγενών της στα πλαίσια ενός φεστιβάλ. Κάποια στιγμή φύσηξε αέρας κι ένιωσε ενόχληση στα μάτια της αλλά νόμιζε ότι ήταν εξαιτίας της σκόνης. Ωστόσο, ώρες μετά τα μάτια της παρέμεναν πρησμένα και την πονούσαν έτσι πήγε στο νοσοκομείο, όπου τα ευρήματα εξέπληξαν τόσο εκείνη όσο και το ιατρικό προσωπικό, όπως αναφέρει το ethnos.gr.

About author

apostolis giakoumelos

Διαβάστε Ακόμα

eyeglass-prescription

Ξέρεις τι σημαίνει κάθε αριθμός στη συνταγή γυαλιών σου;

Read more
pexels-anna-shvets-4167561 (1)

Το ήξερες; Αν φοράς γυαλιά, έχεις μικρότερη πιθανότητα να κολλήσεις κορονοϊό

Μελέτη Κινέζων επιστημόνων...

Read more
doctor-checks-patient-eyes-health-with-snellen-chart-glasses-eye-disease-eye-clinic-optical-eyewear-store-vector-illustration-graphic-design_4968-703

Οπτομέτρης – οφθαλμίατρος: Ποια είναι η διαφορά;

Εάν χρειάστηκε ποτέ να αναζ...

Read more